TOTUM Kroppsterapi

Denna behandling hjälper dig att släppa taget. Släppa taget om fysiska spänningar, känslor du inte längre behöver, mentala blockeringar, stress, ångest och mycket mer. Genom närvarande andetag, akupressur, meridianmassage, zonterapi och samtal går vi på djupet och upptäcker det som behöver släppas taget om i dig och ditt liv. 


Genom att kombinera massage och samtalsterapi kan fysiska och psykiska spänningar lösas upp och ger därmed kroppen en chans att påskynda sin egen läkningsprocess.

 

Vi börjar stunden med ett samtal där vi tillsammans pratar igenom var du befinner dig just nu i livet, om du har några utmaningar du står inför samt vad du vill ha hjälp med.

Under behandlingen arbetar vi djupgående med hela din kropp utifrån filosofin att spänningar i en del av kroppen påverkar flera delar av kroppen och även det mentala välbefinnandet. 


Behandlingen avslutas med några minuter i stilla vila på bänken där du får möjlighet att känna skiftet i dig, hur du mår nu jämfört med när behandlingen startade. Vi pratar också kort om din upplevelse. 


Jag har tystnadsplikt, så allt som kommer upp i våra samtal och under behandlingen stannar i rummet.

Pris 

60 min - 795 kr