TOTUM KROPPSTERAPI

En Kroppsterapi-behandling har utgångspunkt i DIG, var DU är i livet och vad du kan tänkas ha med dig i ditt bagage. Din kropp är en avspegling av ditt liv – både fysiskt och psykiskt.

Behandlingen passar både för dig som lider av fysiska smärtor i t.ex. rygg eller nacke, för dig som har migrän, för dig som vill få hjälp att frigöra en mer känslomässig eller mental blockering genom kroppsbehandling eller för dig som vill ha hjälp med någon psykisk problematik så som stress, ångest eller liknande. Och såklart även för dig som “bara” är nyfiken.


TOTUM Kroppsterapi är en effektiv, djupgående och förlösande massageform. Behandlingsformen kombinerar akupressur, zonterapi, meridianmassage, muskelavslappning, andningsteknik och frigörande i leder. Genom att kombinera massage och terapi kan fysiska och psykiska spänningar lösas och ger härmed kroppen en chans att påskynda sin egen läkningsprocess.

 

Behandlingen

Vi börjar alltid med ett samtal där vi tillsammans pratar igenom var du befinner dig just nu, eventuella utmaningar du upplever och står inför samt vad du gärna vill ha hjälp med.

Under behandlingen arbetar vi djupgående med hela din kropp utifrån filosofin att spänningar i en del av kroppen påverkar flera delar av kroppen. Vi går tillsammans igenom det och försöker lindra symptomen där de upplevs samtidigt som vi söker efter, och behandlar roten till problemet om vi ser att det uppenbarar sig i andra delar av kroppen.


Behandlingen avslutas ofta med att du får några minuter för dig själv i vila på massagebänken för att märka av hur kroppen känns och vilka eventuella förändringar du upplever i den direkt efter behandlingen, innan du kommer tillbaka till verkligheten i rummet.


Jag har tystnadsplikt, så allt som kommer upp i våra samtal och under behandlingen stannar i rummet.