Reiki

Reiki healing är en mjuk behandlingsmetod som jobbar med kroppens naturliga läkningsprocesser. Den balanserar och fyller på ditt energiförråd. Reikin jobbar på flera plan, den aktiverar kroppens må-bra-hormoner och kan därmed hjälpa till att lugna ett överaktivt nervsystem vilket minskar stress och ångest. Reikin jobbar också med kroppens subtila energisystem, samma system som behandlas vid tex akupunktur. Effekterna av en behandling är många. Du blir avslappnad, varvar ner och landar i dig själv. Reikienergin kan lösa upp spänningar, lindra smärta, dämpa ångest och öka ditt välbefinnande. Energin arbetar både på det fysiska och emotionella planet och kan frigöra gamla känslor och blockeringar som blivit fast i kroppen.


Behandlingen

En reikibehandling kan göras både fysiskt på plats men också på distans. Oavsett vad du väljer är effekten av behandlingen densamma.


Hos mig

Vi börjar med ett kort samtal kring vad du vill ha hjälp med sedan får du lägga du dig påklädd på en behandlingsbänk omstoppad med en filt.


Jag börjar sessionen med att scanna av din kropp, från huvudet till fötterna för att känna om det finns några obalanser. Vid scanning håller jag mina händer en bit ovanför din kropp

När jag är klar med scanningen påbörjar jag healingen som tar ca 30 minuter. Jag ger healing till dina 7 chakran/energipunkter som finns utspridda längs med din ryggrad och även ditt ansikte, tinningar, knän och fötter. Jag kan välja att hålla mina händer ovanför din kropp eller mot din kropp. Här gör vi som det känns bäst för dig. 

Efter healingen är klar har vi ett kortare samtal där du har möjlighet att ställa frågor, jag berättar vad jag upplevt i dig och berättar om det kommit några budskap till dig. 


Distanshealing

Ett fint alternativ när tex avståndet är för långt för att vi ska kunna ses fysiskt. Du väljer själv en lugn och harmonisk plats där du vill befinna dig under behandlingen. Vi hörs via telefon eller digitalt både före och efter sessionen för att samtala kort om vad du önskar hjälp med, om din upplevlese av healingen och jag berättar om det kommit några budskap till dig.  


Pris 


På plats:

45 min - 550 kr

60 min - 695 kr


Distans: 

30 min - 350 kr

45 min - 475 kr